Bandyskole

BANDYSKOLE FOR 1. KLASSE

 Vi har gleden av å invitere alle 1. klassinger til bandyskole! Frem-31 Bandy ønsker å stimulere til sunn uteaktivitet med et tilbud til lokalmiljøet. Bandy egner seg like godt for jenter som for gutter.

Oppstart:             Mandag 11. desember kl. 18 på Frembanen

Treningstid:       Mandager kl 18.00 – 19.00. på Frembanen                                    Barna skal være klare på isen kl. 18.00.                                     Vi holder på så lenge isen ligger på Frem,  ut februar.

Ferdigheter:             Treningen vil fokusere på skøyteferdigheter gjennom lek og alle kan delta. Selv med en bruskasse. Barn lærer fort!

Utstyr:             Nyslipte skøyter er viktig, hjelm med gitter, og kølle. Det anbefales at barna har kne beskyttere, enten bandy leggskinn eller vanlig knebeskyttere. Barn faller nesten alltid på knær og da er det ikke gøy å få vondt. Så for å unngå at det blir en vond opplevelse på gå på skøyter er det viktig å gi dem knebeskyttere og skarpe skøyter.

Utlån av skøyter, Frem-31 har noen skøyter og køller til utlån for bandyskolen.

Deltager avgift:         Det er helt fint å teste ut tilbudet 3 ganger, se om dette er noe for deres barn.

Deretter er deltageravgiften satt til kr 400,- pr barn. Dette inkluderer leie av istid, trenere og gratis sliping av skøyter (på klubbhuset).

Hvis ikke man allerede er medlem av Frem-31 Sportsklubb kommer medlemskontingent i klubben i tillegg.

Friplass:          Klubbens policy er at økonomi ikke skal være et hinder for deltakelse på klubbidrettene. Ved behov kan friplass gis, kontakt leder for Bandy.

Påmelding/spørsmål:    Påmelding gjøres ved å sende e-post til oppmann for Bandyskolen 2010,

Tom Lian på mail:  tom.t.lian@gmail.com

Håper mange har lyst til å delta!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Heia Frem!