Bandyskole

BANDYSKOLE FOR 1. og 2. KLASSE

Skøyte- og Bandy skolen: har først og fremst fokus på lek og moro på isen.

Gjennom lekpregede øvelser videreutvikles skøyteferdigheter, samt kølle/bandyteknikk. Alle aktiviteter vil være tilpasset i forhold til at deltakerne har ulik kompetanse. Her er det plass til ALLE, uansett nivå.

 Tid og sted: Vi holder oss på Frembanen og er derfor avhengig av at været er med oss. Onsdager kl 18.00 til 19.00 med oppstart så fort isen ligger på Frembanen, senest onsdag 5. januar frem til og med onsdag 9. mars.

 Utstyr: Alle må ha med hjelm og skøyter. Hvis de skal være med på lek med ball og kølle må de ha hjelm med gitter. Anbefales😊  

Viktig med skarpe skøyter  (Bestill gjerne slip av Frem-31 i forkant, info kommer på facebook siden)

Det anbefales knebeskyttere for alle. Dette fordi det ofte blir knall og fall og med beskyttelse vil barna slippe å få vondt, samt at det gjør barna tryggere på isen. De kan fort få en dårlig opplevelse hvis de får vondt hver gang de faller.

Frem-31 stiller med køller og baller for de som ikke har.

Utlån av skøyter: Frem-31 har noen skøyter som vi veldig gjerne låner ut for sesongen. Ta kontakt med Christian hvis noen vil prøve.

Organisering:

Aktiviteten organiseres av bandytrenere fra Frem-31,  eldre lag. De vil sette opp leker og øvelser, og instruere barna. Vi trenger derimot noen foreldre på isen med skøyter på for å hjelpe å holde orden i gruppene. Send en mail til Christian om du vil bidra😊

Påmelding:

Åpne lenken for å melde deg på:  https://spond.com/landing/group/ACZSZ

Eventuelt søk ny gruppe i Spond appen, kode er: ACZSZ

Treningsavgift for sesonger er 600, denne kommer senere i spond.

 

Videre informasjon og Spørsmål: Videre informasjon kommer i Spond gruppen og på Facebook-gruppen: “Skøyte- og Bandyskole, Frem-31”

Spørsmål kan sendes til Christian Stang på mail: chstang@hotmail.com

 

Håper vi ses! 😊

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *