Bandyskole

BANDYSKOLE FOR 1. og 2. KLASSE

Skøyte- og Bandy skolen: har først og fremst fokus på lek og moro på isen.

Gjennom lekpregede øvelser videreutvikles skøyteferdigheter, samt kølle/bandyteknikk. Alle aktiviteter vil være tilpasset i forhold til at deltakerne har ulik kompetanse. Her er det plass til ALLE, uansett nivå.

 Tid og sted: Vi holder oss på Frembanen og er derfor avhengig av at været er med oss. Onsdager kl 18.00 til 19.00 med oppstart onsdag 6. januar frem til og med onsdag 3. mars.

 Utstyr: Alle må ha med hjelm og skøyter. Hvis de skal være med på lek med ball og kølle må de ha hjelm med gitter. Anbefales😊  

Skøytene må være slipt. (Bestill gjerne slip av Frem-31 i forkant, info kommer på facebook siden)

Det anbefales knebeskyttere for alle. Dette fordi det ofte blir knall og fall og med beskyttelse vil barna slippe å få vondt, samt at det gjør barna tryggere på isen. De kan fort få en dårlig opplevelse hvis de får vondt hver gang de faller.

Frem-31 stiller med køller og baller for de som ikke har.

Utlån av skøyter: Frem-31 har endel skøyter som vi veldig gjerne låner ut for sesongen. Ta kontakt med Christian hvis noen vil prøve.

Organisering:

Aktiviteten organiseres av bandytrenere fra Frem-31,  eldre lag. De vil sette opp leker og øvelser, og instruere barna. Vi trenger derimot noen foreldre på isen med skøyter på for å hjelpe å holde orden i gruppene. Send en mail til Christian om du vil bidra😊

Påmelding: For å kunne planlegge trenger vi en oversikt over antall deltagere, så det er derfor veldig fint om alle som er interessert i å delta melder seg inn i Facebook-gruppen “Skøyte- og bandyskolen, Frem-31” 😊.

På grunn av usikkerheten rundt Covid-19 venter vi med betaling av kr 300,-

 

Videre informasjon og Spørsmål: Videre informasjon kommer på Facebook-gruppen: “Skøyte- og Bandyskole, Frem-31”

Spørsmål kan sendes til Christian Stang på mail: chstang@hotmail.com

 

Håper vi ses! 😊

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *