Bandy 2010

Sesong 2021/22

Antall barn som deltar fast: 5 Vi har ett lag i serien. Har fått hjelp av både 2011 og 2009 gutta for å kunne gjennomføre kampene. Alle spillerne startet opp med istrening fast hver mandag i Jar Ishall fast fra skolestart i august frem til vi kom på Frembanen. Spillerne har utviklet seg godt igjennom sesongen og har gjennomført sesongen med stil. Martin Rønnevig har fortsatt denne sesongen som hjelpetrener. Martin spiller aktivt i Høvik og er en ressurs og motivator for våre spillere. Tusen takk til sponsorer, sprøytegruppa og foreldre som drar lasset i sammen på treninger. Spesielt takker vi Snarøya bandy for istid. Trenere: Matthew Pugsley, Per Øyvind Seeberg og Martin Rønnevig

Sesong 2020/21

Antall barn som deltar fast: 8 Faktainfo: Antall barn som deltar fast: 8 Gjennomførte cup’er: Ingen grunnet koronapandemien Vi har ett lag i serien – Samtlige kamper avlyst pga. korona. Trenere: Matthew Pugsley, Per Øyvind Seeberg og Martin Rønnevig Alle spillerne startet opp med istrening fast hver mandag i Jar Ishall fast fra 17. august til høstferien. Etter høstferien trente vi fast hver mandag i Bærum kunstishall. I påvente av is trente vi på en gang på Stabekkbanen og to ganger i uka på Snarøya. Fra nyttår har vi ukentlig gjennomført tre treninger i hele 2021. Spillerne har utviklet seg godt igjennom sesongen og har levert gode resultater i treningskamper som er gjennomført sammen med 2009 laget. Pga. Korona har vi ikke gjennomført andre sosiale tiltak har enn at «bandynissen» dukket opp på siste trening før jul. Dette har vært en spesiell sesong og flere sliter med motivasjonen pga. at vi ikke kan gjennomføre kamper. Fra nyttår har vi fått inn Martin Rønnevig som hjelpetrener. Martin spiller aktivt i Høvik og er en ressurs og motivator for våre spillere. Tusen takk til sponsorer, sprøytegruppa og foreldre som drar lasset i sammen på treninger. Spesielt takker vi Snarøya bandy for istid.

Sesong 2019/20

Faktainfo: Antall barn som deltar fast: 12 Gjennomførte cup’er: 6 (Kosa, Marienlyst, Vassenga, Frigg, Røa og ØHIL) Vi har ett lag i serien og gjennomført samtlige kamper. Mange av spillerne startet opp med SFO bandy i Jar Ishall fast hver fredag fra skolestart i august frem til oktober. I påvente av is trente vi i høst på Snarøya og Stabekkbanen. På grunn av sviktende værforhold har vi bare gjennomført 3-4 treninger på Frembanen. Spillerne har utviklet seg godt igjennom sesongen og har levert gode resultater i cuper og henger greit med i serien. Av sosiale tiltak har vi samlet laget etter cup’er og spist hamburgere. Sesongen har dessverre vært preget av det milde været og sviktende istid. Tusen takk til sponsorer, sprøytegruppa og ivrige foreldre som drar lasset i sammen på treninger og cup’er. Spesielt takker vi Snarøya bandy for istid.