Bandy 2013

Oppmann: ledig

Trener: Martin /Christian

Sesongen 2021/22

2013-laget består av en fin gjeng 3. klassinger, 9 gutter og 10 jenter. Veldig hyggelig at vi har klart å få med så mange jenter😊

Laget har ikke en lagleder(oppmann) ennå, og det preger aktivitetsnivået i år. Vi håper dette er på plass før neste sesong slik at laget kan delta på flere cuper og sosiale arrangementer.

De har deltatt i serien og kjemper fortsatt hardt for den første seieren. Vi har nok litt lite istid og treninger sammenlignet med de andre lagene, men dette endrer seg fort. Jentene deltok på Snarøya Jente Cup og gjorde en veldig bra figur her, selv om det ikke ble noen seiere.

Vi håper at gruppen klarer å rekruttere et par jenter og gutter til, slik at jentene også kan stille i egen jenteserie. 

Vi takker Martin som har stilt som trener for disse barna.

************************************************************************

 

Invitasjon til bandylaget 2013

Frem 31 har gleden av å invitere dere til årets bandysesong. Dette er et lavterskel tilbud hvor det er plass til alle. Blir bare moro og lek, vi har også noen kamper for å strekke oss litt. Her er det like god plass til både jenter og gutter.

Istrening: Vi starter når isen ligger på Frembanen, håper starten av desember. Mandager 17.30-18.30.

Seriespill og turneringer: Vi har meldt gruppen på årets seriespill og håper at vi klarer å samle nok spillere til dette. I tillegg har vi som mål å være med på 1-2 cupper i sesongen.

Oppmann/kvinne: Vi trenger en til å organisere informasjonsflyten mellom trener og foreldre. Hvem vil være med å bidra til barnas beste.

Trenere: For å hjelpe å dra dette i gang stiller det noen trenere fra de eldre lagene, samtidig som klubben leier inn noen juniortrenere. Vi trenger fortsatt hjelp av foreldre på isen til å holde orden i rekken😊

Påmelding:  https://group.spond.com/IDCAQ

Eventuelt søk ny gruppe i Spond appen, kode er: IDCAQ

Det er plass til alle:-)