Parkering

På ettermiddagene, når utnyttelsen av banen er på det maksimale,  skaper parkering i Nordraaks vei trafikkfarlige situasjoner.  Vi hadde dessverre første ulykke som følge av dette i fjor, mellom syklist og bil. Da heldig- og tilfeldigvis med en voksen syklist, og uten alvorlige skader. Styret i Frem -31 og naboer er bekymret for at det samme skal skje igjen, og da med barn og alvorligere følger.

Derfor ber vi de som bruker banen instendig om:

  • Benytt parkeringsmulighetene oppe på skolen. Det er vel så enkelt å komme seg ut og inn der. Det er under 100 m å gå derfra til banen (se kart under).
  • Respektér parkeringsforbudet på motsatt side av Nordraaks vei i forhold til banen, på samme side som banen i retning bommen og inntil innkjøringen til banen.
  • Respektér innkjøringsforbudet på stikkveien ned mot banen.  Selv om man “bare skal slippe av noen”, skaper inn- og utkjøring i kombinasjon med parkerte biler og barn på sykkel, trafikkfarlige situasjoner.
  • Vi oppfordrer alle til å kjøre flere i samme bil til kamper og trening. Vi oppfordrer alle som har praktisk mulighet for det, til å sykle eller gå. Reduserer vi antallet biler som trenger parkering, reduserer vi sjansen for at ulykker skjer.
  • Trenere bes informere sine gruppers foreldre og motstandere ved kamper.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *