Nytt medlemsregister

         Stolt medlem!

Fra og med i dag innføres nytt medlemsregister. Dette gjøres for å få oversikt over medlemsmassen, og for å bedre og forenkle administrasjonen av klubben.

Registrerte medlemmer støtter klubben økonomisk – ikke bare med egen kontingent, men også ved økte tilskudd til klubben utmålt på antall medlemmer.

Hva betyr endringen for deg som medlem?

  • Opprett/bruk eksisterende brukernavn og passord i innloggingsbildet på denne siden. Du logger da på “Min Idrett” som er NIFs standardløsning for innmelding til klubber, cuper, arrangementer etc. Nye brukere kan klikke ‘glemt passord’ for å opprette bruker.
  • Registrer spillerne under familierelasjoner i profilen din.
  • Under fanen medlemskap, søk opp Frem -31 for hver spiller/deg selv. Velg gren(er) og trykk “Send søknad”. Vi godkjenner søknadene rutinemessig.
  • Med dette systemet følger innkreving av medlemskontingenter, treningsavgifter etc. via online betalingssystem på Min Idrett.
  • Det lå pr i dag en del medlemmer registrert på klubben i systemet. Mange av disse var foreldede medlemskap. Samtlige av disse er meldt ut, slik at vi begynner registrering av medlemsmassen fra blanke ark. Dette for et riktigst mulig register.
  • De som allerede har betalt medlemskontingenter og treningsavgifter i 2018, bes også melde seg inn via Min Idrett. Dere vil selvfølgelig ikke motta nye betalingskrav for allerede betalt kontingent/treningsavgift. Vi ønsker dere imidlertid inn i medlemsoversikten så raskt som mulig!

Sliter du? Ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.