Medlemskap

Typer medlemskap

Det er tre typer medlemskategorier:

Familiemedlemskap kr 1100,-
Enkeltmedlemskap kr 600,-
Støttemedlemskap kr 200,-

Kontingenten dekker generell drift av klubben, herunder baner, klubbhus, vaktmester, forsikring etc., og kommer i tillegg til treningsavgiften som sendes ut separat fra de enkelte gruppene [fotball og bandy].

Familiemedlemskap omfatter medlemskap for alle familiens barn og to personer over 25 år. Familiemedlemsskap gir rett til én stemme i årsmøte.

Enkeltmedlemskap omfatter en enkelt spiller.

Støttemedlemskap er for alle som ikke har aktive spillere i klubben, men som likevel ønsker å støtte den lokale barne- og ungdomsidretten! Støttemedlemskap gir ikke stemmerett ved årsmøte.

Årsrapporter

2018 2019 2020

Årsmøte

Årsmøtet er klubbens høyeste myndighet. Årsmøtet velger blant annet representanter til styret. Alle klubbens medlemmer har adgang til møtet. Alle medlemmers stemme teller likt under visse forutsetninger: familemedlemskap teller én stemme, medlemmet må ha fylt 15 år, ha vært medlem i minimum én måned og oppfylt medlemsforpliktelsene.

Årsmøteinnkallinger og -protokoller:

2019 2020 2021
Innkalling Innkalling Innkalling
Protokoll Protokoll Protokoll

Vedtekter

Klubbens vedtekter finner du her.

2 thoughts on “Medlemskap”

 1. Hei,

  Vi ønsker et familiemedlemskap, er usikker på om jeg allerede har betalt for dette og husker ikke hvor jeg skal logge inn for å sjekke. Det gjelder for Nicolas og Lovisa Stefors, 4A respektive 1A. Kan dere hjelpe?

  Takk på forhånd,
  Mvh Emil Stefors

  1. Hei,
   Det er betalingskontakten som er registrert i Spond på barnene som styrer dette. Det ser riktig ut for dere. Vi mangelr god litt informasjon på Lovisa for å fullføre registreringen i Spond. Flott om du kan gå inn i spond og oppdatere informasjonene på hennes profil. mvh Frem-31

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *