Invitasjon til Skøyte- og BandyAkademiet

SKØYTER/BANDY I SFOTIDEN

Påmeldingen er åpen for Høsten 2018

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer alle barn på 2.-4. trinn velkommen til å delta.

Skøyte- og BandyAkademiet: har først og fremst fokus på skøytetekniske ferdigheter, samt kølle/bandyteknikk og spilleforståelse. Alle aktiviteter vil være lekpreget, og tilpasset i forhold til at deltakerne har ulik kompetanse. Her er det plass til ALLE, uansett nivå J Om du går på skøyter hver dag, eller knapt har hatt skøyter på bena har vi opplegg tilpasset akkurat deg. Instruktørene kommer fra Stabekk bandy og har erfaring med tilsvarende akademier i egen klubb.

Organisering: De dagene dette foregår, tilbys det som et substitutt for SFO. Deltakerne blir hentet ved skoleslutt og transportert med taxi til Stabekkbanen hvor de blir mottatt av instruktørene. Her får de som slutter tidlig mulighet til å spise matpakke og eventuelt gjøre lekser før istreningen starter kl. 14.30. Når de går av isen skal det være akkurat nok tid til å skifte før de blir hentet av dere kl.16.

Tid og sted

  • Onsdager på Stabekkbanen kl 13.30-16.00
  • Høstsemester fra og med 31.okt/7. nov til og med 19. des

Prisen: ca. som for SFO. For hvert semesteret kr. 1200,- per deltager. (Prisen tilsvarer to måneder á én dag på SFO. Husk at SFO må varsles senest 1 måned i forkant.) Akademiet koster altså ca. det samme som en dag på SFO, og vil derfor ikke medføre ekstra kostnader.

Påmeldingsfrist for høstsemesteret er 24. september: ( det er noen få plasser igjen kontakt meg om ditt barn ønsker å delta)

Betal til konto: 1602.56.23723 og send mail til Chstang@hotmail.com med følgende info: barnets navn og klasse, foreldres navn og telefonnummer.

Meld deg også inn i Facebook siden: “Skøyte- og Bandy Akademiet, Frem-31”

Egen påmelding til vintersemesteret er i november/desember.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med:

Frem-31 Bandy, Christian Stang, tlf: 481 55 851, mail: chstang@hotmail.com

KLIKK HER : OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR

*************************************************************************

Velkommen til Skøyte-og BandyAkademiet

Les dette, praktisk og viktig informasjon til alle deltager!

Skøyte- og BandyAkademiet, Infobrev