Kategoriarkiv: All

God sommer!

Etter aktive dager med mye fotballskills på fotballskolen sammen med Azun, er det snart ferie for mange. Det har vært en vårsesong med mange fine stunder både på og utenfor banen. Vi gleder oss allerede til høstsesongen.

Vi i Styret ønsker med dette alle en riktig god sommer.

Lyst å bidra i klubben vår?

Frem-31 er så heldig å ha mange engasjerte foreldre med flere, som både heier og trener barna våre, er lagledere, samt vi har et positivt og engasjert styre .

Frem-31 er en foreldredrevet klubb og klubben ser etter 4 nye personer til styret, i tillegg til at 4 av de som er i styret i dag fortsetter videre.

Vi ser etter:
– 2 personer med hovedansvar innenfor fotballen
– 1 person med hovedansvar innenfor bandy
– 1 person til økonomi/regnskapsoppgaver

Om oppgavene ikke skulle passe helt er det andre i styret som kan bytte rundt på oppgaver slik at man kan få bidra med noe man ønsker.

PASSER DET IKKE HELT Å SITTE I STYRET, MEN DU KAN BIDRA LITT LIKEVEL? DA HAR VI PLASS TIL DEG!!!

Klubben har mange ting som vi ønsker å jobbe litt mer med, som kan være enkelt oppgaver man bidrar inn på, i forhold til så mye som du ønsker å engasjere deg.

Eksempelvis ønsker vi å jobbe mer mot sponsorer, få til gode draktavtaler, jobbe mot stiftelser og andre som støtter idrettsklubber. Vi ønsker å få til mer i nærmiljøet, ha en mer aktiv hjemmeside og enda mer.

I tillegg til å jobbe for et supert tilbud til barna våre her i klubben, blir du også godt kjent med andre barn og voksne i nærmiljøet.

Om du eller noen du kjenner ønsker å høre litt mer om hvordan man kan bidra inn i Frem-31, ta kontakt med vår Styreleder Leopold på:
Leopoldvonubisch@gmail.com

Hilsen alle oss i styret:-)

Fotballskole 3.- 5. juli 2023

Sportsklubben Frem-31 i samarbeid med Azun Camp arrangerer fotballskole 3. juli til 5. juli 2023 på Frembanen.

Fotballskolen er for jenter og gutter 7-13 år. Ingen krav til nivå.

Er du klar for å ta fotballferdighetene dine til nye høyder og lære triks fra tidligere verdensmester i fotballtriksing? Da er fotballskolen, med Anders Solum og hans crew, det perfekte stedet for deg! På fotballskolen vil du få verdifull innsikt i triksing, driblinger og lære teknikker som vil hjelpe deg å imponere på banen. Det blir spennende konkurranser og utfordringer, og mest av alt skal vi ha det gøy!!!

Påmelding på AZUN CAMP: azun.no

Tid: Skolen er fra kl. 10 – 15. alle tre dager 3. – 5. juli.
Sted: Kunstgressbanen Frem-31, Nordraaksvei 67, Stabekk
Pris: 1.500 kr (det gis rabatt for medlemmer i Frem-31 med egen kode, ta kontakt med klubben).

DUGNAD 4. JUNI 2023

Kjære medlemmer i FREM -31. Søndag 4. juni vil det bli holdt dugnad på klubbhuset vårt. Som en klubb som er tuftet på frivillige foreldre og voksne fra området, er dugnaden en viktig del av klubbens drift, så vi håper mange har mulighet til å stille opp et par timer denne dagen.

Både uteområdet og klubbhuset trenger litt rydding, rengjøring og vedlikehold, for å fortsette og skape et trivelig miljø for alle barn/unge med familier i området.

Mer info kommer nærmere 4. juni.

Velkommen! Hilsen Styret i Frem-31

MINI-FOTBALL

Frembanen er en viktig miljøfaktor i nærområdet, og en hyggelig møteplass for små og store, der vi har fokus på fellesskap og lagfølelse, samtidig som vennskap bygges og ferdigheter utvikles. Klubben har lag fra 1-7 klasse,

Vi starter med Mini fotball for årets førsteklassinger (2017 barna) allerede nå i april. Første trening vil være tirsdag 18 April kl. 17-18 på Frembanen

Meld dere inn i klubben her : https://club.spond.com/landing/signup/frem-31

Meld dere på fotballtreningene her :
https://group.spond.com/HVGUO

Velkommen til alle nye 1 klassinger!

Info er også lagt ut på klubbens Facebook gruppe: Frem-31, hvor nyheter og info om klubben jevnlig legges ut.

Skøyte- og Bandy Skolen 2022/23

Skøyte- og Bandy skolen: har først og fremst fokus på lek og moro på isen.
Gjennom lekpregede øvelser videreutvikles skøyteferdigheter, samt kølle/bandyteknikk. Alle aktiviteter vil være tilpasset i forhold til at deltakerne har ulik kompetanse. Her er det plass til ALLE, uansett nivå

Tid og sted: Vi holder oss på Frembanen og starter opp med innebandy ute på gressmatten og fortsetter med skøyter når isen ligger.

  1. klasse – onsdager kl 17.00 til 18.00 starter opp 9. november
  2. klasse – tirsdager kl. 17.00 til 18.00 starter opp 8. november

Utstyr: Klubben har innebandy utstyr til utlån, dere trenger kun joggesko.

Når isen ligger trenger dere hjelm og skøyter.

På isen anbefales det knebeskyttere for alle. Dette fordi det ofte blir knall og fall og med beskyttelse vil barna slippe å få vondt, samt at det gjør barna tryggere på isen. De kan fort få en dårlig opplevelse hvis de får vondt hver gang de faller.

Frem-31 stiller med køller og baller for de som ikke har.

Utlån av skøyter: Frem-31 har endel skøyter som vi veldig gjerne låner ut for sesongen.

Organisering:

Aktiviteten organiseres av trenere fra Frem-31. De vil sette opp leker og øvelser, og instruere barna. Vi trenger derimot noen foreldre på banen for å hjelpe å holde orden i gruppene😊

Påmelding: Det er bare å møte opp, men er veldig fint om alle som er interessert i å delta melder seg inn i Spond-gruppen “Skøyte- og bandyskolen, 2022/23”. https://group.spond.com/ACZSZ

Videre informasjon og Spørsmål: Videre informasjon kommer i Spond

Spørsmå kan også rettes til Jo Rønnevig,

Håper vi ses! 😊

GRATULERER MED TILDELING FRA SPAREBANKSTIFTELSEN DNB

Frem-31, har igjen vært så heldige å få tildelt midler fra Sparebankstiftelsen DnB. Denne gangen fikk vi 45 tusen kr til innkjøp av nye drakter til fotballgjengen! Fotballgruppen har nå fått utdelt nytt draktsett (drakt, short og sokker) til alle årskull.😊 En stor tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB.

Vi benytter muligheten også til å minne alle om å melde seg inn i klubben, se linke på klubbens nettsiden.