Lyst å bidra i klubben vår?

Frem-31 er så heldig å ha mange engasjerte foreldre med flere, som både heier og trener barna våre, er lagledere, samt vi har et positivt og engasjert styre .

Frem-31 er en foreldredrevet klubb og klubben ser etter 4 nye personer til styret, i tillegg til at 4 av de som er i styret i dag fortsetter videre.

Vi ser etter:
– 2 personer med hovedansvar innenfor fotballen
– 1 person med hovedansvar innenfor bandy
– 1 person til økonomi/regnskapsoppgaver

Om oppgavene ikke skulle passe helt er det andre i styret som kan bytte rundt på oppgaver slik at man kan få bidra med noe man ønsker.

PASSER DET IKKE HELT Å SITTE I STYRET, MEN DU KAN BIDRA LITT LIKEVEL? DA HAR VI PLASS TIL DEG!!!

Klubben har mange ting som vi ønsker å jobbe litt mer med, som kan være enkelt oppgaver man bidrar inn på, i forhold til så mye som du ønsker å engasjere deg.

Eksempelvis ønsker vi å jobbe mer mot sponsorer, få til gode draktavtaler, jobbe mot stiftelser og andre som støtter idrettsklubber. Vi ønsker å få til mer i nærmiljøet, ha en mer aktiv hjemmeside og enda mer.

I tillegg til å jobbe for et supert tilbud til barna våre her i klubben, blir du også godt kjent med andre barn og voksne i nærmiljøet.

Om du eller noen du kjenner ønsker å høre litt mer om hvordan man kan bidra inn i Frem-31, ta kontakt med vår Styreleder Leopold på:
Leopoldvonubisch@gmail.com

Hilsen alle oss i styret:-)


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *