Påmelding til Fotball og bandytreningsleir i Kongsvinger

Helgen 21.-22. sep 2019

Årskullene 2011, 2010 og 2009 inviteres til å delta på en felles fotball og bandy treningsleir. Her blir det en god blanding av sportslige utfordringer og sosial relasjonsbygging for alle.

Dette er et tilbud til alle, uavhengig av om du kun spiller fotball eller bandy. Her skal alle få prøve seg i begge idretter. Vi legger opp til at de som ikke spiller på bandylaget skal få egen istid hvor vi har litt mer lekbetonte øvelser. Fotball og bandy komplimenterer hverandre fint med balanseøvelser, koordinasjonsøvelser og lagspillforståelse. Frem-31 har litt utstyr til utlån ved behov.

Årets treningsleir arrangeres i Kongsvinger, med overnatting i klasserom i Kongsvingerhallen. Kjøretid til Kongsvinger er rundt 1 t 20 min hver vei.

Alle tidspunkt er ikke helt klart, men kort forklart er kjøreplanen som følger:

• Avreise til Kongsvinger lørdag morgen.

• En skøyte-økt før lunsj og en fotball-økt etter lunsj.

• Overnatting i klasserom i Kongsvingerhallen.

• Søndag blir det en fotball-økt før lunsj og en skøyte-økt etter lunsj, før vi reiser hjem.

På lørdagskvelden legger vi opp til en bowlingrunde, før vi spiser middag og avslutter med lørdagsgodt og film.

Bidrag fra foreldre Vi trenger hjelp av noen foreldre til å kjøre frem og tilbake. Vi har også behov for foreldre som kan hjelpe til underveis med den generelle logistikken som å holde orden. samt hjelp med barna. I tillegg kan det være fint om noen stiller som hjelpere på treningene, enten på eller av banen. Ingen egenandel for foreldre. Meld interesse til lagets trener.

Påmeldingsfrist er 29. august Egenandelen på 1000 kr. per barn dekker da all aktivitet og mat på turen. Påmelding skjer gjennom “min idrett” og ved betaling. Velg linken her og logg inn på minidrett.no

https://mi.nif.no/Event#330339-011

“Min idrett” sidene er ikke alltid like hjelpsomme, så hvis direktelinken til arrangementet ikke virker kan dere logge FØRST inn i “minidrett” så lime inn denne linken. Eventuelt søke den opp ved “Påmeldinger” og søke “Fotball og bandy”. Har dere problemer kontakt Christian Stang. Vi håper dette er av interesse for alle sammen.

Mvh 2011, 2010 og 2009 Trenerne


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *