Frem-31 ønsker påfyll til styret

Valgkomiteen er i gang med sitt arbeid og søker foreldre til styret i klubben i vårt hjerte FREM-31.

Litt ut på nyåret er det dags for å sette styret i Frem-31. 4 av 5 plasser er på valg, hvorav vi trenger kandidater til minst 2 av dem. Dette er en glimrende anledning til å ta del vi vår herlige lille klubb, og gjøre en innsats for vår jenter og gutter i sine blå-gule drakter. Her er det ikke nødvendig å sitt å lure/gnure på om skal/skal ikke, men kaste deg ut i det. Du vil angre bittert når barna er blitt store og du ser deg tilbake uten å ha stilt opp for klubben.

Kontinuitet i styrearbeidet er viktig, og vi håper å få med noen av dere foreldrene fra de yngre årskullene med flere år foran dere i klubben! Meld fra til noen av oss i valgkomiteen dersom du kan tenke deg å bidra til at klubben fortsetter å være det fine tilbudet til barna i nærmiljøet, og gjøre rammene for aktiviteten best mulig! Gi oss et hint om det er kandidater du tror ville gjort en god jobb for klubben, så kan vi kontakte dem og høre om de er interessert.

Vi søker kandidater av begge kjønn som bidrar til gode sportslige rammer rundt aktivitetene som klubben driver. Dette innebærer bla. administrasjon av registere og oversikter, økonomi og enkelt regnskapshold samt kommunikasjon med medlemmer, trenere og samarbeidspartnere.

Rollene i styret:

  • Styreleder, på valg – Nicolai Gedde, har sagt villig til å sitte ett år til for kontinuitetens del, og det er vi i komiteen veldig glad for
  • Nestleder, på valg – Ameli Bryn takker av etter kjempeinnsats
  • Leder Fotball, på valg – Yngve Kvistad takker av etter lang tids super innsats
  • Leder Bandy, ikke på valg – Christian Stang valgt inn i fjor og er med videre
  • Bandy/Diverse, på valg – Jo Rønnevig, har sagt seg villig til å ta et år til, høyt verdsatt av komiteen

Styret trenger slik vi ser det også en husansvarlig som vi hadde tidligere. Fotballgruppa trenger forsterkninger utover ny leder, som gruppa med flest aktive barn. Dagens styre er flinke til å fordele oppgaver, og oppfattes som en dynamisk gjeng som ønsker det beste for klubben i vårt hjerte Frem-31. Dette ønsker vi skal fortsette.

For at vi skal ligge i rute til årsmøtet i mars ønsker vi innspill innen 25. januar 2020.

Kandidater av begge kjønn, ikke nøl nå med å ta kontakt på e-mail med Arne, Peder eller Lars i valgkomiteen, så kan vi plinges etter hvert.

Leder, Arne Thoen, epost: arne.thoen@kulelager.no
Medlem, Lars Olerud,  epost: l.o@live.no
Medlem, Peder Bruusgaard, epost: peder.bruusgaard@keep-it.no

Sportslig hilsen
Valgkomiteen Frem-31
Arne Thoen


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *